Черният дроб е един от основните и може би единственият орган, който

...
Черният дроб е един от основните и може би единственият орган, който
Коментари Харесай

Рецепта за почистване на черния дроб СНИМКИ

Черният дроб е един от основните и може би единственият орган, който може да се регенерира. Ако обаче не му обръщате внимание, ще пострадат и други органи, чиято работа зависи от черния дроб и това ще сътвори резултата на бумеранга по цялото ви тяло.

Всичките останали органи са подвластни от черния дроб. Ако черният дроб е здрав и тялото е здраво  “, написа средновековният учен и доктор Авицена за смисъла на нашия натурален филтър.

Повечето хора ще кажат: “Черният ми дроб не боли ”. И това е правилно, даже когато е повреден, черният дроб в действителност не боли, тъй като в него няма нервни окончания. Можем да почувстваме единствено тежестта и дискомфорта, когато увеличеният черен дроб натиска прилежащите органи.

 Предлагаме ви остаряла рецепта за натурален почистващ препарат на черния дроб, който може елементарно и бързо да се подготви вкъщи. Опитайте го и тялото ви ще ви благодари.

Почистване на черния дроб вкъщи

Тежест след хранене, болежка в стомаха, уязвимост, дефицит на въздух? Време е да пречистите черния си дроб! Най-добре е да извършите това незабавно с цвекло. Опитайте се да употребявате корени, отглеждани натурално, без да са използвани торове и химикали.

СЪСТАВКИ

1 супена лъжица нарязано цвекло

1/2 ч. л. стафиди

сок от един лимон

2 супени лъжици вода

ПОДГОТОВКА

Обелете и нарежете цвеклото на малки кубчета.

Разбийте до приемането на еднородна примес и по-късно прецедете с помощта на тензух.

Естественият балсам за черния дроб е подготвен!

Почистването на черния дроб с национални средства не е панацея. Само то може да не е задоволително. За да предотвратите появяването на чернодробно заболяване, би трябвало да измененията метода на живот, да отслабнете, да намалите количеството мазнини в храната. И най-важното – да се движи повече!/Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР